· 

Campanya pel consum de proximitat, "Ajudem el camp des del barri!"

la taca d'oli, singulars, economia circular
[Article en PDF]

Campanya impulsada des de la Taula Eix Pere IV

 

Des de l'equip de LA TACA D’OLI hem estat seguint com La Taula Eix Pere IV en aquesta campanya ha estat  elaborant una llista de persones interessades en formar part d'una cooperativa o grup de consum.

 

El formulari de la campanya plantejava qüestions relacionades amb la motivació per consumir de proximitat, els hàbits de consum, la influencia de la crisi climàtica en l’alimentària, les creences respecte l’aliment ecològic i la disponibilitat per formar part d’un grup de consum.

 

Des de LA TACA D’OLI-Singulars vam seguir aquesta iniciativa pel consum de proximitat de ben a prop, que ha donat peu a la creació de 8 nous grups de consum al Districte de Sant Martí.

 

Del projecte per impulsar el supermercat cooperatiu a Poblenou en parlarem a fons a la tardor 2020 quan s’activi la campanya d’associades al supermercat PEBRE ROIG amb la que LA TACA D’OLI-Singulars hi participarà estenent-la porta a porta de les comunitats veïnals.

 

[Article en PDF]

 

Escribir comentario

Comentarios: 0