· 

Sac d'Abono Km 0 a l'Expo

Exposició:  Biomaterials del projecte europeu "REmix El Barrio"

la taca d'oli, singulars, economia circular, abono
Sac d'Abono Km 0 (1 litre)

15 - 22/10/20 a l'exposició de Biomaterials del projecte europeu

"Remix El Barrio"Restaurant LEKA del Poblenou (@Restaurant_Leka)

 

LA TACA D'OLI - Singulars presenta el sac Abono Km0 a l'exposició de Biomaterials del projecte europeu "REmix El Barrio" al restaurant LEKA del Poblenou. 

 

El restaurant sostenible LEKA del Poblenou acull l'exposició "Disseny amb biomaterials amb residus alimentaris", emmarcada en el projecte REMIX EL BARRIO (del 15-22 d'octubre), on es poden veure i tocar productes dissenyats i elaborats amb residus orgànics de la mà d'iniciatives com Re-Olivar que fa materials amb pinyols d'oliva i altres super interessants amb tints naturals, oueres, possos de cafè, etc. 

 

Com les impulsores expliquen, "Remix El Barrio es un colectivo de 12 diseñadores locales que vienen desarrollando diferentes prototipos con los excedentes y residuos de comida en el Barrio de #Poblenou a partir de técnicas artesanales y de fabricación digital. A partir de metodologías de co-creación, los participantes colaboran con el entorno maker, con restaurantes y con asociaciones locales para aprender colectivamente, impulsar una dinámica territorial y crear nuevas soluciones a partir de residuos alimenticios".  

 

L'equip de La Taca d'Oli ha estat seguint el procés creatiu virtualment durant el confinament contribuint a la millora dels materials amb una sessió de valoració dels projectes i productes creats pels equips de disseny en clau d'utilitat i durabilitat en la vida quotidiana. A més, també  ha fet la seva pròpia aportació d'un producte colaboratiu en el marc del seu catàleg de productes "Residu zero per a tothom" que promou la cultura agro-ecològica. 

 

Es tracta del sac d'Abono Km0 amb 1litre d'abonament d'alta qualitat produit pel projecte que porta el mateix nom,  cosit amb teixit de sac convencional que un cop gastat per abonar esdevé una bossa preciosa per guardar allò que t'estimes + etiqueta elaborada al FabLab que mostra la triple col·laboració.

 

El sac, de tirada limitada, pot encarregar-se des de

la web de La Taca d'OLi / Els nostres productes.  

 

Per a visitar l'expo cal registrar-se aquí.

la taca d'oli, singulars, economia circular, abono
Sac d'Abono Km 0 (1 litre)
la taca d'oli, singulars, economia circular, abono
etiqueta elaborada al FabLab que mostra la triple col·laboració
la taca d'oli, singulars, economia circular, abono
El sac, de tirada limitada, pot encarregar-se des de la nostra web

Escribir comentario

Comentarios: 0