· 

TU CARRO DE COMBATE PARA EL ECOCIDIO

Marc: "II Setmana de Consum Responsable"

Dilluns  30/11/20 a les 18h30-20h00 pel canal de Jitsi

 

Aquest any La Fàbrica aposta per activar el consum responsable jugant, recitant i compartint  mirades vers la l’actual crisi climàtica en el marc de la II Setmana del Consum Responsable de Barcelona que organitza l’Ajuntament

Esta actividad se plantea como una conversación de dos propuestas de lucha climática interesantes y originales por su enfoque: Carro de combate y la campaña Stop Ecocidio. Una devolviendo el poder a la gente que decide responsablemente y la otra diciendo BASTA a la violencia en la tierra e impulsando una ley que la defienda y nos defienda en todas al fin y al cabo. Por ello se sitúa en noviembre, mes relacionado con la erradicación de la violencia de género, que también está relacionada con la violencia en la tierra.

 

Conectando luchas! LINK DE LA XERRADA

 

Sessió a càrrec de l'equip de La Taca d'Oli

Més informació i inscripció, click AQUÍ

 

 Properes sesions:

Si tenius ganes d’anar més enllà dels formats convencionals, aquí teniu les activitats on line que hem organitzat conjuntamente amb entitats colaboradores des d’on volem impulsar altres formes d’incidir cap a una transformació sòcio-ambiental, al marc de la II Setmana de Consum Responsable en Barcelona.

  • Dimecres 1/12/20 a les 18h30-19h30. TEXANS PEL CLIMA. Concurs virtual co-organitzat amb Solidança i Back to Eco amb premis i tot.
  • Dimecres 16/12/20 a les 18h30h-19h30h. SOStenibilit'ART". Recital ecofeminista co-organitzat amb Dona Cançò. 

Escribir comentario

Comentarios: 0