· 

"Cicle de Converses del Clima" [CCC-Primavera]

...amb autores de libres Km0 per afrontar el canvi climàtic als barris

[CCC-PRIMAVERA] - Foto:Olya Kobruseva,Pexels
[CCC-PRIMAVERA] - Foto:Olya Kobruseva,Pexels

març - abril - juliol / 2021 (pel canal Jitsi)

 

Estem a mitjans de març i la primavera ja està aquí. 

Volem rebre-la com mereix a aquestes alçades de vida al planeta. I per això hem creat un "Cicle de Converses del Clima" [CCC] des de La Taca d’Oli, línia sòcio-ambiental de La Fàbrica cooperativa, per seguir estenent la sostenibilitat als barris.

 

El CCC és un espai per trobar-nos -de moment per pantalla- on conversar sobre el clima El CCC també és un temps per partir de nosaltres mateixes, sense haver de ser especialista ni activista ambiental, sinó tenir ganes d’obrir-nos al clima, l’extern i l’intern perquè estan interrelacionats i un afecta i influeix en l’altre. Perquè intuïm, sentim i/o sabem que és una qüestió prou important com per deixar-la en mans del sector polític o empresarial si no atenen als valors i les pràctiques de la justícia sòcio-ambiental.

El nostre repte amb el CCC és anar teixint un entramat col·lectiu de com afrontar el canvi climàtic als barris. Ho farem possible i accessible amb la conversa amb persones que han publicat llibres que podem qualificar de Km0, tant per la seva proximitat a projectes del territori com per la capacitat d’apropar-nos temes clau pel nostre benestar integral i integrat al dia a dia. 

 

Sessió a càrrec de l'equip de La Taca d'Oli

Més informació i inscripció, click AQUÍ


Invitació a les Sesions:

 

Els enfocaments del CCC-Primavera s’expressen amb 3 publicacions regeneradores que van de la reconnexió amb els cicles orgànics, la permacultura i el cultiu de plantes aromàtiques. 

  • Al març posem els cicles al centre amb “GAIA, el moviment circular de la vida per a la reconnexió amb el planeta” amb Tatiana Santos Pitanga.
  • A l’abril donem pas a la permacultura amb “LA RUEDA. Novel.la il.lustrada sobre permaculutra en clau solarpunk” amb Alessandro Ardovini de Re-Des (REgenerative DESign).
  • Al maig amb la “Guia de cultiu de plantes aromàtiques” de la mà verda d’Antonio A. Rebel, horticultor del Mas Guinardó. 

Escribir comentario

Comentarios: 0