· 

ALIMENTEM LA TRANSFORMACIÓ ECO-SOCIAL DE CADA DIA AMB TALLERS on line DE “LA TACA D’OLI” A LA NAU VILA BESÓS

Expositora: Doris Boira - La Taca d'Oli/La Fàbrica

cuina curativa

Des de La Taca d'Oli, projecte que impulsa la sostenibilitat als territoris, de manera presencial i virtual, des de La Fàbrica cooperativa hem activat al 2021 un seguit de sessions formatives per alimentar la transformació ecosocial des de pràctiques de comprensió i aprofitament dels recursos que tenim a l’abast. Aquests tallers els emmarquem en una cola.lboració amb la Nau Vila Besos, espai municipal per l’economia circular gestionat per la cooperativa Andròmines, que van començar al febrer amb “Iniciació als horts urbans” i seguim aquesta primavera amb dos propostes més. La primera, “Sentir el canvi climàtic”, ens convida a anar més enllà de la crònica informativa catastrofista des de la nostra vivència de connexió amb la vida al planeta. La segona, “Com fer tancats de jardineria amb palets reaprofitats?” com una pràctica quotidiana d’aprofitament de recursos urbans per millorar el benestar als carrers dels nostres barris. 

 

*Si esteu interessades en accedir als tallers on line podeu escriure’ns i us farem arribar els enllaços corresponents (latacadoli2020@gmail.com)

 

Activitat on line gratuïta a càrrec de: La Fàbrica SCCL - La Taca d'oli

Organitza: Nau Vila Besòs - Andròmines

 

Cal inscripció prèvia, 

Per a més informació:

pots trucar al 637 757 764

 

o enviar un email a nauvilabesos@bcn.cat

 


Escribir comentario

Comentarios: 0