· 

Jornades de sostenibilitat i alimentació (OCT/2021)

La Taca d’Oli aportant activitats a les jornades del Casal Llacuna - Districte Sant Martí.

La Taca d’Oli aportant activitats a les “Jornades de sostenibilitat i alimentació” del Casal Llacuna al mes d’octubre 2021 a Districte Sant Martí.

Volem fer-nos ressò des de les jornades “Sostenibilitat i alimentació” que el Casal Llacuna ha organitzat comptant amb LA TACA D’OLI, l’aposta sòcio-ambiental de la cooperativa La Fàbrica, per un motiu molt especial. Concretament, aquest ha estat dels primers encàrrecs rebuts directament com a Taca d’Oli per a contribuir a unes jornades entorn la sostenibilitat enfocades de manera integral i integradora la qüestió de l’alimentació en un equipament de proximitat. Aquest encàrrec ha estat possible de respondre arran del procés que va començar a gestar-se a La Fàbrica a finals de 2016 i ha anat prenent formes diverses en funció dels projectes que han fet créixer aquesta Taca d’Oli de manera constant, concèntrica, circular i imparable. Avui esdevé un espai d’intervenció sòcio-ambiental amb enfocament comunitari on conflueixen propostes verdes (horts urbans, escocells, etc), vermells (alimentació sana i sostenible) i blaus (reaprofitament) que donen vida a la transició dels barris en un sentit integral; la que aplega tant a les persones com a l’entorn del que formem part.

 

La Taca d’Oli contribueix al cicle que plantegen les jornades des de la vessant formativa, aportant la dimensió verda amb el taller d’Hort urbà a casa”(dimarts 5 d’octubre) on s’inicia el cicle orgànic i que Central Parc reprèn amb els tallers “Com canvia el món una recepta de cuina”  i “Compostar a casa”.

RECORDEU!!!:   Inscriure-us als tallers al correu: infollacuna@gmail.com

Les jornades es fan ressò també del valor del reaprofitament en l’àmbit del tèxtil amb la campanya TEXANS PEL CLIMA destinada a la recollida de texans amb contenidors, que ja hi són al Casal Llacuna, i que promovem des de La Fàbrica juntament amb l’empresa innovadora d’Upcicling “Back to Eco” i d’inserció a través del tèxtil “Solidança” com un dels projectes clima de Barcelona al 2021 que es desenvolupa de manera pilot al Districte Sant Martí. 

 

Si voleu més informació: texanspelclima.org

 

[PDF]: Programa de les Jornades de Sostenibilitat i alimentació - Casal Llacuna (Oct/2021) 


I una sorpresa!!! ...

Durant el mes d’octubre que es realitzaran les jornades hi ha un regal per a totes les persones

que porteu texans per a la campanya, un clauer confeccionat a partir de teixit de texà amb un disseny exclusiu. 


Escribir comentario

Comentarios: 0