· 

La Fàbrica entra a LA ZONA!!!

Projecte “Enfortim el cooperativisme des de la sostenibilitat sòcio-ambiental”

La Zona - vitrina virtual
La Zona - vitrina virtual

La Fàbrica entra a LA ZONA per impulsar el consum conscient amb la plataforma 

d’e-commerce de l’Economia Social i Solidària impulsada per Opcions amb productes “Residu zero per a tothom” i formacions en alimentació, aprofitament de fusta i horts urbans.

La nostra entrada a La Zona ha vingut de la mà del projecte “Enfortim el cooperativisme des de la sostenibilitat sòcio-ambiental” on, des de 2020, hem estat avançant en la producció sostenible vinculada als àmbits on desenvolupem projectes comunitaris. El nostre catàleg de productes i formacions se relacionen amb eixos d’intervenció de La Fàbric@-La Taca d’Oli per estendre la cultura eco-social als barris de Barcelona i arreu de manera accessible i col·laborativa. Així doncs, produïm productes i compartim coneixement per fer les comunitats més resilients en aquest moment de crisi climàtica que afecta tots els àmbits bàsics de la vida i sobretot als col·lectius i territoris més desafavorits.

I en aquest llançament regalem "l'es-part de la transició ecosocial per netejar sense embrutar"

...Més detalls al final de la notícia...

 

A La Zona, plataforma creada per la cooperativa Opcions, impulsem el consum conscient conjuntament amb més de 80 empreses de l'ESS dedicades a la producció de bens i serveis que van de la mobilitat, a l'alimentació, l'energia, la salut, el lleure, la tecnologia ... des dels valors de la proximitat, la sostenibilitat, el respecte, l’activisme i el suport mutu. Perquè creiem que "canviant el teu consum canviem el món" el global i el local del dia a dia.

 

I què estem oferint?

Doncs productes "Residu zero per a tothom" relacionats amb els projectes comunitaris que duem a terme als territoris per promoure ocupació en ESS, sensibilització ambiental i cohesió social. De moment tenim producció tèxtil en la línia "Farcell" que promou el consum conscient amb davantals i bosses elaborades amb aquest teixit tradicional, i producció amb texà reaprofitat vinculada a la campanya "Texans pel clima" on promovem amb altres entitats de l’ESS (Solidança i Back to Eco) l’aprofitament tèxtil i l'economia circular. Aviat incorporarem els productes "ESS-fusta" per promoure la cultura de l'aprofitament en suports de mòbil, tauletes, espelmes i plantes. En la línia formativa, oferim tallers relacionats amb l’acompanyament per promoure el verd comunitari a la ciutat, l'alimentació saludable i accessible i l'aprofitament de fusta.


I RECORDA EL REGAL!!! ...

...Quan compreu algun producte-servei de La Fàbric@ a La Zona us regalem l'es-part que permet netejar sense embrutar per ser part de la transició ecosocial en el dia a dia.

I també el tindrem a la parada de la FESC 2021 amb tots els productes. 


Escribir comentario

Comentarios: 0