· 

PASSEM A L’ACCIÓ amb la III FIRA CAP AL RESIDU ZERO...

...Primera producció audiovisual de la sèrie de la Fàbric@ sobre iniciatives autogestionades de suport mutu per viure en comú a la ciutat.

Passem a l'acció: III Fira cap al residu Zero
Passem a l'acció: III Fira cap al residu Zero

Aquest audiovisual forma part de la sèrie audiovisual PASSEM A L’ACCIÓ produïda per La Fàbrica perquè, més enllà de donar voltes al què ja sabem sobre la crisi climàtica i els reptes que implica, creiem que cal mostrar sobretot com hi ha moltes persones i col.lectius que han optat per menjar, relacionar-se, rentar, jugar i aprofitar al màxim els residus en el seu dia a dia. 

Aquestes són les experiències presents a la III fira Cap al residu zero, organitzada per la comissió BarriNet de l’AVV Maresme el 28 de novembre 2021, que per tercer any consecutiu ens mostra com s’està fent realitat la transició cap a un altre model sòcio-econòmic en àmbits com l’alimentació, la cosmètica, el compostatge, els embolcalls orgànics, els no-residus tèxtils ...

En aquesta crònica audiovisual podeu escoltar la veu de les persones que ho fan realitat i veure els productes que elaboren per fer servei sense embrutar l’aigua que bebem ni l’aire que respirem.Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Teresa (miércoles, 23 marzo 2022 22:00)

    Gràcies per tant bona feina!