· 

Rap per donar veu als infants dels barris davant la crisi climàtica

Marc del projecte "Benestar eco-social al Besós-Maresme per afrontar la cisi climàtica" (Gratuït - places limitades)

Divendres  11, 18 i 25 de novembre/2022 (17h00 - 19h00)

 

No entenem el rap com un estil musical o un simple entreteniment i per això hem decidit reconèixer tot el seu potencial conscienciador i transformador col·laborant amb Escola de Vida que des de 2016 aposten pel poder de la paraula en el creixement personal.

Pensar, sentir, compartir amb respecte i expressar-se lliurement seran les pautes del Taller de Rap que durant el mes de novembre s’obrirà al Casal de Barri del Besós perquè de manera gratuïta infants de 6 a 12 anys diguin la seva sobre què significa créixer enmig d’una crisi climàtica.  Perquè qui sol parlar-ne som les persones adultes i no totes; només les que es consideren  autoritzades per la política i/o per la ciència. I tot i així, sembla que ni les màximes advertències científiques davant la poca cura amb el planeta són suficients perquè els governants “moguin fitxa”.

 

Davant aquest panorama la conscienciació ciutadana és clau però la de totes les generacions i com “cada cançó conté missatges de reflexió” proposem aquest taller com un espai de convivència basat en valors on cada infant, al seu ritme, s’expressi des de al seva essència i estil personal fent servir el rap com a suport.

Les creacions en el marc del taller es donaran a conèixer en versió sonora i potser “en directe” en algun esdeveniment cultural del Besós-Maresme.

 

Properament el Podcast recollirà els aspectes més significatius. 

 

Recordeu!!

Inscripcions al Casal de Barri Besós

Whatsapp: 681665527

A càrrec d'Escola de Vida


Escribir comentario

Comentarios: 0