· 

Reptes i estratègies per estar millor amb nosaltres, les altres i l’entorn

Taller de benestar eco-social (Gratuït - places limitades)

Divendres  11, 18 i 25 de novembre/2022 (10h30 - 12h30)

 

El més de novembre està caracteritzat per dos dates internacionals vinculades a l’erradicació de la violència contra les dones i a la reducció dels residus. Perquè el primer esdevingui un “tema residual” de la nostra societat optem per passar a l’acció amb la millora del benestar eco-social.

 

Què significa això?

Doncs ni més ni menys què la manera com ens trobem a nivell personal i com a societat té a veure amb com es troba la natura, simplement perquè en som part. I també val a dir que la violència vers les dones és directament proporcional a la violència a la natura dins el funcionament de l’actual sistema patriarcal explotador. I sabem per estudis i per la pròpia experiència que a mesura que ens trobem millor, no només a nivell personal sinó també socialment, la repercussió positiva en l’entorn ambiental esdevé inevitable. Just al contrari és el que estem veient, com el malestar com a societat juntament amb l’egoisme humà fa que estiguem portant el planeta que ens acull al col·lapse. Com no volem ser simples espectadores passives d’aquesta via sense sentit proposem la trobada comunitària com a antídot a la indiferència i la ignorància al Casal de Barri del Besós amb 3 sessions gratuïtes on el veïnat del Besós-Maresme té una cita per compartir, reflexionar, sentir i, sobretot, aprendre maneres per arribar a aquest benestar integral i integrador. Això serà possible amb l’acompanyament de Marié Morales què com a professional dedicada a la salut holística portarà les sessions i el col·lectiu La Màgia de la Cocina amb l’esmorzar saludable.

 

Properament el Podcast recollirà els aspectes més significatius. 


Escribir comentario

Comentarios: 0