Colaboraciones

Taller on line: Introducció als horts urbans
Colaboraciones · 09-02-2021
Aprendrem a muntar un hort a casa amb testos: sabrem quina és la millor ubicació per posar l’hort, com hem de preparar la terra, com plantar i regar correctament i com seguir el calendari de plantació. Amb aquests coneixements bàsics podrem començar a cultivar els nostres propis aliments a casa! * Taller a càrrec de: La Fàbrica SCCL​ Organitza: Nau Vila Besòs - Andròmines * Cal inscripció prèvia https://forms.gle/aDa3R32ZX9iyBAYP6

Colaboraciones · 14-12-2020
Dimecres 9 de desembre 2020 ha estat la presentació virtual del projecte FoodShift, concretament del programa “Food Tech 3.0”, una convocatòria oberta per a accelerar iniciatives innovadores de tecnologia alimentaria”.

Colaboraciones · 25-06-2020
La col.laboració de LA TACA D’OLI amb el projecte europeu SISCODE, vinculat al FabLAB, se centra en l’objectiu d’establir ponts entre els territoris del Districte de Sant Martí i l’ESS...

Colaboraciones · 15-06-2020
LA TACA D’OLI va participar en aquesta trobada on line organitzada pel projecte “Alimentem el Besòs-Maresme”. Al llarg de 3 dies es van presentar temes clau entorn la crisi alimentària amb la intenció d’anar generant i consolidant un espai d’articulació al voltant de l’alimentació sostenible als barris del Besós-Maresme.

Colaboraciones · 24-04-2020
Des de l'equip de LA TACA D’OLI hem estat seguint com La Taula Eix Pere IV en aquesta campanya ha estat elaborant una llista de persones interessades en formar part d'una cooperativa o grup de consum.