Actividades

Introduïr-nos a l’experiència de fer Hort Urbà en temps de pandèmia
Actividades · 22-02-2021
El 18 de febrer 2021 des de LA TACA D’OLI vam oferir un taller d’Iniciació als horts urbans alimentant la programació de la Nau Vila Besós com a contraprestació per utilitzar l’espai en el marc del projecte “Millorem el benestar al barri del Besós-Maresme”...

CUINA CURATIVA - formació on line
Actividades · 20-01-2021
T'interessa la cuina i l'alimentació? Vols compartir amb altres persones del barri? Participar de la formació que proposa el grup Magia de la Cocina i conèixe'ls! (Casal de Barri Besòs, Lola Cueto-Sana Delicia, La Taca d'Oli-La Fàbrica, Magia de la Cocina)

Actividades · 30-11-2020
TEXANS PEL CLIMA: Concurs ONLINE amb els premis més sostenibles... Si tenius ganes d’anar més enllà dels formats convencionals, aquí teniu les activitats on line que hem organitzat conjuntamente amb entitats colaboradores des d’on volem impulsar altres formes d’incidir cap a una transformació sòcio-ambiental.

Actividades · 26-11-2020
TU CARRO DE COMBATE PARA EL ECOCIDIO. ¿A qué estás esperando?... Si tenius ganes d’anar més enllà dels formats convencionals, aquí teniu les activitats on line que hem organitzat conjuntamente amb entitats colaboradores des d’on volem impulsar altres formes d’incidir cap a una transformació sòcio-ambiental. Conversatori amb les referents de les iniciatives de lluita sòcio-ambiental "Carro de Combate" i la campaña "Stop Ecocidio".

Actividades · 26-10-2020
LA TACA D’OLI, línia sòcio-ambiental de la cooperativa La Fàbrica, ha estat una de les iniciatives del “cercle virtual” de la sessió “Sobirania alimentària: de l’espigolament al compostatge” en el marc d’aquestes jornades del projecte Singulars “Encercle’m” que han apropat experiències que estan canviant el món local i, per extensió, el món global.

Sac d'Abono Km 0 a l'Expo
Actividades · 20-10-2020
LA TACA D'OLI-Singulars presenta el sac Abono Km0 a l'exposició de Biomaterials del projecte europeu "Remix El Barrio" al restaurant LEKA del Poblenou.

Actividades · 18-10-2020
Aquest divendres pel Dia Mundial de l'Alimentació vam anar amb les dones de la Taca d'Oli per ... la "Ruta a la campanya de barri"... Som-hi!!!

Actividades · 16-10-2020
La Taca d'Oli presenta el "Sac d'Abono Km 0" a l'Aplec d'Agroecologia a la Sagrera i a l'estant virtual de la FESC 2020.

Actividades · 13-10-2020
"Generar ocupació social i activar empreses innovadores a partir de l'aprofitament del tèxtil és possible i necessari". Com?

Actividades · 06-10-2020
ENCERCLA'T, amb el tema "Sobirania Alimentària: de l'espigolament fins al copostatge". (plataforma ZOOM)

Mostrar más